Lørdag 11 Mars
kl. 20:00 StandUp på Aure Gjestegård Aure Gjestegård
Billetter (250 kr.): https://standupstavanger.ticketco.events/no/nb/e/11mar 18 års aldersgrense. Mulig å kjøpe tacobuffet

KOMIKERNE

Raymond Falldalen er på sitt 7. år som komiker, men har før det mange år som forfatter av humor-tekster som har blitt omfavnet bredt. Nå opptrer han på alle de største scenene i landet og etterlatter seg alltid braklatter. Nå gleder han seg til Kristiansund, Innlandet og Dødeladen! Han har en solid dose sjølvironi og gjenkjennelig humor alle blir bitt av. I pandemien ble han også forfatter av humor-romanen «Fine Nykker Og Et Nakkedrag».

Kjetil Melkevik, primus-motor i standupmiljøet i Stavanger. Er nå på sitt 8. år som komiker, og har over 600 opptredener i 90 forskjellige byer og bygder - med flere opptredener ute i Europa. I 2020 hadde han premiere på sitt første soloshow, "Fantomsmerter", som han reiste på turne med til 10 forskjellige byer. Er solid hos alle publikumsgrupper, har god improvisasjon, og en forskjærlighet for ordspill og tørr humor.

Joakim Olsen har etablert seg som en av de trygge komikerne i landet. Holder på i Standup Bergen, men reiser landet rundt, inkludert på Latter i Oslo. Med noen fysiske skavanker og flere mentale skavanker vasser han i sjølironi med en masterclass i det å adressere elefanten i rommet. Tabuer kveles, stigmaer sparkes ut døren, og resultatet er herlig standup.

2023 © Aure Gjestegård