Lørdag 12 Desember
kl. 19:00 - 00:00 Tradisjonelt julebord Aure Gjestegård
Tradisjonelt julebord På Aure Gjestegård

Vi ønsker også i år å kunne invitere til julebord. Grunnet Covid 19 og restriksjonene som følger med vil det bli begrenset antall til 60 personer per julebord. Første mann til mølla prinsippet gjelder. Påmelding til telefon 71 64 62 38.

Lørdag 12. Desember: Tradisjonelt julebord

Både varme og kalde retter, dessert. Velkomstdrink fra kl 19. 650,- per person. Underholdning av Hroar Nordhaug og Alan Drop fra Stand up Trondheim.

Alan Drop er en norsk og engelsktalende stand-up komiker og foredragsholder som har opptrådt i Norge, England, USA, Sør-Amerika og Afrika, og nå bor i nærheten av Trondheim. Mye av  komedien hans handler om norsk kultur og språk. Han har turnert med over 200 forestillinger av sitt soloshow fra Kristiansand til Kautokeino. Komedien hans er intelligent og innsiktsfull. Gjennom komedie utforsker han de sosiale og kulturelle utfordringer som kan bringe oss sammen, rive oss fra hverandre eller la oss lure, "Hva skjedde nå?"

Hroar Nordhaug. Med sine 203 cm er Hroar uten tvil en av norges største komikere. Etter mange år i revy, spel og som morromann er han en dreven og scenevant komiker. Hroar er en bondetamp fra skatteparadiset Kvål som med sin treffsikre selvironi gjør rent bord i alle sammenhenger.

Flere kalenderoppføringer
2020 © Aure Gjestegård