AURE GJESTGÅRD AS vurderes solgt

Aure er en kystkommune med vakre skjærgårder og flotte, høye fjell som stiger opp fra stranden. I Aure sentrum ligger Aure Gjestegård med midt-norges vakreste solnedgang. Aure kommune har et stort potensiale innenfor reiseliv. Det satses også bra på næringsliv for øvrig noe som bidrar til prosjekter som genererer mye av gjestegårdens overnatting. Aure Gjestegård AS er ett vell drevet selskap som har levert gode resultater de siste årene

Hovedeiendommen består av 12 rom for utleie, hvorav 5 dobbeltrom. 2 av rommene er bygd de siste årene, 8 rom er oppgradert og med nye bad. Spisesal, denne kan også benyttes til selskaps- og møtelokale. Plass til ca 30 personer. Selskapssal som rommer ca 100 personer. Et velutstyrt kjøkken. Resepsjon, vaskerom, lager og toaletter. Så og si alle rom og lokaler er i løpet av de siste 7 årene oppgradert med nye gulv, inventar og annet. I overetasjen er det en leilighet som i dag disponeres av daglig leder. Bygd i 2007. Leiligheten ble påbygd i 2013 og består i dag av 3 soverom, kjøkken, bad og stue. Det er prosjektert påbygg for 7 nye utleierom.

Det er også ett bolighus på eiendommen, som er utleid på langtidskontrakt.

Aure Gjestegård AS vil være i normal drift fram til, under og etter ett eventuelt salg. Slik at alle innkomne og nye bestillinger vil bli i varetatt og gjennomført som avtalt.

Spørsmål vedrørende salg kan rettes til daglig leder Åse på telefon 97032361

2024 © Aure Gjestegård